Eyelash Extension Single
Med lash extensions er det slut med at skulle bruge mascara og vippebukker. Eyelash extensions ligner og føles som dine egne naturlige vipper. Hos Perfect Lashes benytter jeg det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. 

Hybrid Lashes
Hybrid lash extensions er til dig der ønsker lidt mere fylde end blot single vipper. Hybrid er en blanding mellem single og faner. Looket bliver mere intenst og en mellemting mellem single og volumen. 
 

Lash Lift
Slut med lige vipper der ikke buer. Lash Lift er for dig som er træt af vippebukker og foretrækker en mere praktisk og skånsom måde at få dine vipper til at syne længere på. Lash lift giver mere volumen og samtidig med, at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 2 måneder.

lash lift + farve af vipper
Den klassiske farvning af vipper, med farver som matcher lige netop dig.

top dit lash lift med farvning af vipper til et nyt fantastisk look. Til lash lift benytter jeg produkter fra det anerkendte Refectocil.

Brow Styling 
Brow styling er for alle. Den perfekte løsning uanset om du helt enkelt bare har brug for en bedre form på dine bryn eller behov for at transformere overplukkede, tynde eller skæve bryn.