Ønsker du at booke aftentider, så skriv til mig i chatten eller på sms.

                                                          Guide til valg af behandling 

 


Eyelash Extensions Single - Nyt Sæt
Har du ingen lash extensions på, og ønsker du et fuld sæt single vipper, så skal du booke denne tid. Før behandlingen måles dine egne vipper på tykkelse og længde, og ud fra de mål får du single vipper på som passer netop til dig. 

Hybrid Eyelash Extensions - Nyt Sæt 
Ønsker du et look som er mere intenst og fylde end single vipper, så skal du vælge Hybrid Lashes. Her får du et mix af single og faner. Skal du til fest eller bryllup er hybrid et perfekt valg.

Opfyldning af Single og Hybrid vippe
- Lille opfyldning: Du skal vælge en lille opfyldning hvis du blot synes du mangler et par stykker hist og her. Typsik taber man først vipperne i inderkrogen eller de yderste vipper, og står man op til weekendes arrangement kan det være rart lige at få en lille opfyldning.

- Mellem opfyldning: Synes du der mangler et par vipper jævnt over det hele, så vælg en mellem opfyldning, den tager en time og der kan nås at sætte mange vipper på.

- Stor opfyldning: Du skal typsik vælge den store opfyldning efter 2-3 uger, for at sikre du får et helt sæt på igen. Bemærk har du ku få tilbage er det ikke nok, og der vil højst sandsynlig være brug for et nyt sæt.

Aftagning af vipper
Er du enten træt af at have vipper på, er der så lidt tilbage så det ikke ser godt ud, så kan du vælge at få taget vipperne af. Det er vigtigt man ikke forsøger med det selv, da det vil ødelægge ens egne vipper. Her bruges en speciel gele som er lavet netop til at opløse limen, så dine vipper ikke tager skade.  


Lash Lift
Lash lidt skal du vælge hvis du ikke er til de kunstige vipper. Lash lidt er en rigtig god måde at få flotte bugede vipper, og vælger du også farve, kan du virkelig se en forskel. Et lift holder op til 2 måneder, og er perfekt at få lavet lige før en ferie hvor extensions kan være være svære at holde.


Perfect Lashes Sundkaj no. 33, 4. Th 2150 Nordhavn. 
 CVR 40226184 Tlf: 31 44 14 64