Eyelash Extensions København

Eyelash Extensions er til dig der er træt af at skulle bruge mascare hver morgen, som så ikke holder heledagen, og ender nede under øjet. Du behøver hverken bruge til på vibbebuk eller mascare. Eyelash extensions ligner og føles som dine egne vipper. Hos Perfect Lashes benutter vi 

det populære internationale mærke BL LASHES samt ASPIRE by Lash Bar til påsætning og After Care. Hos Perfect Lashes har jeg taget kursus hos Lash Bar Academy med et diplom som Junior Lash Stylist. Lash Bar Academy er et af verdens førende akademier dedikeret til uddannelse i vippeteknik.

Proceduren:

  • Først og fremmest vælger du hvilket look du ønsker. Ud fra dette udvælges vipperne hvor der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.

  • Vi har mange forskellige typer, kurver, længder fra 5mm - 15mm, samt forskellige tykkelser. 

  • Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder.KLASSISK Teknik: Én

  • KLASSISK teknik: Her sættes én enkelt lash extension på hver af dine egne naturlige vipper.

  • HYBRID teknik: Der påsættes en vifte af ultrafine lash extensions pr. naturvipper, som så mixes med single vipper. dermed kan du få mere volumen, men ikke alt for voldsomt som exempelvis russian volumen.

  • Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limene indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så extensionsne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Limen vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt.

  • Påsætningen tager normalt ca. 2 timer, men her i opstarten tager behandlingen 3 timer og til halv pris. Man falder ofte i søvn undervejs, da proceduren er meget behagelig. Du kan nu kun se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat. Et fuldt sæt Eyelash Extensions indebærer, at der bliver påsat Extensions på flest vipper muligt.

  • For at opnå den bedste holdbahed, anbefaler vi daglig afrensning med godkendt lash cleanser/shampoo. De fleste har behov for en large opfyldning

       ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt hvordan lang tid der går mellem opfyldningerne, men husker du at rense, så kan holdbarheden være           meget bedre. Man skal altid være opmærksom på at det er forskelligt fra person til person med holdbarheden -hos nogle går der 2 uger mellem, andre         4 uger.

  • Ønsker man sine Eyelash Extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel. NB fjern aldrig selv dine extensions.


Perfect Lashes Sundkaj no. 33, 4. Th 2150 Nordhavn. 
 CVR 40226184 Tlf: 31 44 14 64