Lash Lift
 

Lash lift er til dig der ikke ønsker lash exstensions, men gerne vil have flotte bukkede vipper. Endelig er det slut med at bruge vippebukker som ikke holder, og som belaster dine vipper. Nu kan du få permanent bukket dine vipper, med en holdbarhed op til 2 måneder.
 

Produkterne som bruges i behandlingen hos Perfect Lashes er nyudviklede produkter fra Aspire by Lash Bar. Produceret i EU af Lash Bars stifter Rikke Steenskov Udengaard.

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og med et flot naturligt buk. Lash Lift vil give mere volumen, og et rigtig godt alternativ til Lash Extensions. Et lash lift kan holde op til 8 uger, men det anbefales ar få fornyet hver 4-5 uge for at opnå det optimale resultat. Du har heletiden nye vipper som vokser frem, og som også skal have et buk, for at få mest ens look.

 

Selve behandlingen

Under en lash lift behandling har du heletiden dine øjne lukkede. Først afrenses øjenområdet samt vipper med en specialudviklet Lash Shampoo.  Derefter finder vi silikoneformen som passer præcis til dine vipper, og som vil give det flotteste buk til netop dig. Derefter påsættes bløde silikoneformene på øjenlåget, og vipperne redes forsigtigt op og fastsættes med en vandbaseret lim på silikoneformen. Så får vipperne først en vegansk Lifting lotion i ca 7-9min. of ligeledes derefter en vegansk Setting lotion. Ønsker du dine vipper farvet, gøres det herefter. Når farven har trukket frigøres vipperne fra silikoneformene, og de afvaskes med en neutralizing foam, som låser vippernes nye flotte løft, og du kan fint tage mascara på lige efter behandling, samt gå i bad mv.

 Behandlingstiden på et Lash Lift er er 45-60 min.

 

Bemærk
Alle hårstrukturer er forskellige, og derfor kan resultatet af samme behandling også være forskellige fra person til person. Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage den kemiske påvirkning, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt løft. Dette er desværre ikke noget vi kan forudsige. Oplever man dette kan man prøve at give et forsøg mere, men det er ingen garanti at vipperne derefter vil tage bedre imod behandlingen. Får vipperne ikke det ønskede løft kan der desværre ikke returneres for behandlingen. 

 

Allergi: 
Er du i tvivl, kan du booke en allergistest (gratis konsultation) forud for behandlingen på lashbar@lashbar.dk Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.


Perfect Lashes Sundkaj no. 33, 4. Th 2150 Nordhavn. 
 CVR 40226184 Tlf: 31 44 14 64